Berg o dalbana! 🎱🎠

Det hĂ€r med att vara egenföretagare Ă€r minst sagt utmanande! Aldrig tidigare har jag förstĂ„t vikten av att ha bra kollegor!! đŸ˜± Mina kollegor Ă€r de jag sjĂ€lv vĂ€ljer att jobba med! Utan chefer och mellan hĂ€nder, vi hjĂ€lper och stöttar varandra. Alla med olika mĂ„l och drömmar, olika företag eller jobb, alla olika men med en viktig sak gemensamt! Alla har hĂ€lsa i helhet som grund sten!

Det Ă€r en fantastisk kĂ€nsla att bĂ„de bli inspirerad och att inspirera andra! đŸ€© 
Vill du oxĂ„ vĂ€lja dina kollegor? Vill du kanske jobba med mig?! đŸ€ȘđŸ€— 

Idag har alla bitar varit pĂ„ jobbet, börja med extra pass pĂ„ L9 dĂ€r jobbade Pt Malin, men Ă€ven Forever living fick en liten bit dĂ€r! Vidare till skogen dĂ€r En bit natur fick proviantera ramslök, sen peppande möte med Forever kollegor. VĂ€ll hemma igen fick viking organisatören telefon möte! đŸ“žâ˜Žïž och det var ett vĂ€ldigt trevligt samtal. Sen var det kvĂ€llsskiftet för En bit natur, torkad, rostad, fryst ramslök och ramslökssalt Ă€r gjort!

Ett lugn lÀgger sig över kroppen och jag kÀnner mig nöjd! Nöjd och glad!
HjÀrnan Àr ÀndÄ i full gÄng... och nu kom den pÄ att jag kanske mÄste ta ett medarbetarsamtal med mig sjÀlv, vi mÄste nog om diskutera vÄr Äsikt om att prata i telefon. TvÄ kvÀllar i rad har jag haft 30min lÄnga trevliga samtal som gav sÄ mycket mer Àn ett Mail! *jobbigt med insikter* men nyttigt att lyssna pÄ sig sjÀlv!

(null)
Medarbetarmöte! đŸ€©
(null)
Ramslökssalt pÄ G
(null)
Njuter av solen nere i Mossbylund 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0